Bazinga!

Det slår inte How I Met Your Mother, för det är ju omöjligt. Det är bra ändå. Nej, det funkade inte med inbäddning men det är helt safe att klicka på länken.

BAZINGA!

Cheerio, sir Toby.

Mycket att göra och fortfarande inget nytt grymt namn till en blogg. Jag får helt enkelt fortsätta att fundera. Inläggen här kommer ändå bli så sporadiska att namnfunderingarna kan ta sin lilla tid. Nu har L åkt till Malmö och jag har lägenheten för mig själv igen. Väldigt tomt. Är en tigermatta rikare dock. Den historien får vi ta en annan gång. Nu är det istället "Grevinnan och betjänten". Jag trillar över det där tigerhuvudet i tid och otid. Jag får hitta ett nytt hem åt den. Tänk er en liten lägenhet och det här: <BR><BR>

Tillbaka på obestämd tid.

Jag har funderat och kommit fram till att det var ganska kul att blogga. Speciellt det där att lägga upp roliga klipp jag hittar lite varstans. Grejen är ju att jag inte är över där längre och därmed fungerar inte namnet på denna blogg särskilt väl. Således är planen att använda denna tills jag kommer på ett killer-namn på en annan blogg. Förslag?

Ett klipp så länge. Så att jag inte glömmer bort det alltför snabbt.


RSS 2.0