Timebomb. Tick tick tick.

Jag är hemma sedan lite mer än en vecka. Galet. Lilljulafton, julafton och en juldag har hunnits med.
Fest och chillande. Mkt sömn också. Kroppsklockan är nu inställd på ungefär kvart över tolv varje dag.

Förutom idag. Då åkte vi till Gekås. Uppdragen runt åtta ante meridiem. Trött som ett helt jag-vet-inte-vad, men vi såg både Morgon och Boris..!

Jag funderade på att försöka mig på ngn slags summering men det får bli en annan gång. Behöver samla tankarna först. Jag tänkte bara meddela att jag är hemma om ngn nu har lyckats missa detta faktum.

Snart nytt år. Gott sånt.

Denna bloggen har inte blivit särskilt välanvänd, men den kanske kommer till nytta igen. Vem vet?

Tills dess:

Ha en bra start på nya decenniet och vi hörs!


Avfärd.

Nästintill färdigpackad. Lite nedstämd nu, varit så många avsked. Tycker inte om det. Får inte plats med allt i väskorna heller. Galet mkt grejer. Redan slängt några skor. De gula, prickiga för 20 spänn. Använda en gång. Tror inte jag kommer sakna dem direkt. Blir nog bra när jag packar om dem sen när vi kommer hem, men lite oroväckande att den nyinköpta väskan är proppfull. Hoppas att den inte väger mer än 23 kg bara.

Imorgon åker jag alltså till St. Thomas! Känns inte så och känns jättekonstigt. Sen ska jag åka hem. Det känns så schkumt.

Väldigt kort inlägg. Kommer inte på ngt att skriva mer än att vi ses efter att jag har varit en vecka i solen!!

Later!

12/3/2009.


Denna dag är solig och ska firas med pompa och ståt. Tjugotvå år är ju inget speciellt och jag har vet hur en födelsedag går till efter att ha firat tjugoen stycken innan, men denna kommer troligtvis bli så bra att det kommer bli en tradition.

Vi ska nämligen på Semiformal ikväll. Uppklätt och limousine! Helst lite champagne också. Därför kommer jag nog kunna vänja mig vid detta. Tänkte bara informera er därhemma om detta.

Jag tänkte även informera er om en annan sak. Enligt min sidpanel på datorn där man kan ha väder så är det just nu tjugonio (29) grader och sol på Amerikanska Jungfruöarna! Punkt.

Som om inte sol både här och där, födelsedag, limousine, massor av grattis och en härlig festkväll framför mig vore nog så läste jag även detta på Aftonblaskan:


Anders och Måns kommer ut med ny TV-serie!


Vilken härlig dag som Ted Gärdestad skulle nynnat.


Ses snart!

En stor tugga av Det Stora Äpplet.





Det är visst ngn som är tillbaka.

Nu funkar konstateranden utmärkt: (att det ska ta en resa till New York för att inse det.)

New York är en awesome stad! Så mkt att göra, så mkt att se. Vi har nog hunnit med det mesta och jag gillar't.

Gratisbåten ut till Staten Island är toppen för att se Lady Liberty a.k.a. Statue of Liberty (svensk översättning: Frihetsgudinnan) som ju står på Ellis Island. Växjöbon i mig säger: Gratis är gott.




Thanksgiving Dinner
på en restaurang ute i Financial District och tillhörande pubhäng efter den är fina grejer. Gala! Det slår inte mormors kalkonmiddag, men en massa kalkon, potatismos, sås, tranbärssylt, brysselkål och morötter är goda saker.

Shopping i SoHo och lite på Fifth Avenue blev det. H&M ligger ju där. Och TopShop! Lite kläder blev det.

Tygpåsar fick jag på köpet. Det tycker jag om!

Åka upp i ett högt hus och titta på utsikten över New York var riktigt häftigt! Rockefeller Center ger den möjligheten. Vyn är oslagbar!

Äta middag klockan tolv på natten funkar bra, bara man har trevligt sällskap.

Åka tunnelbana runt hela staden är riktigt praktiskt och tidssparande. Kan vara riktigt kul också, speciellt om man hittar en lök i tågvagnen som rullar runt överallt! Mr. Lök var häftig och strippade gjorde han också.

Man hinner med en hel del på tre dagar:

  • Frihetsgudinnan
  • Brooklyn Bridge
  • Rockefeller Center plus deras grymma isrink
  • Central Park
  • Upper East Side
  • Times Square
  • Broadway
  • SoHo
  • Chinatown
  • Wall Street
  • Ground Zero
  • Fifth Avenue





Chinatown är galet. Massa folk, bara kineser konstigt nog (ja, ironi). Prylar och affärer överallt. Inte riktigt mitt ställe, men ballt att ha sett det!

Upper East Side är som i Gossip Girl, fast inte så mkt människor. Mest ett fint bostadsområde med portvakter.

Central Park, hell yeah! Jättefint och mysigt.

Times Square är en massa blinkande lampor. Så gigantiska skyltar! Fick ingen bild, hade inte med kameran då, men jag har en bild memorerad!

Musikal är häftigt och mäktigt! Tittade på The Phantom of the Opera. Riktigt mäktig. De är riktigt duktiga. Att det sedan var mkt operaliknande och att det inte riktigt är min grej är en annan sak. Hade varit trevligt med ngt lite muntrare, men att bara ha varit där är riktigt briljant!

Inte det lättaste att beskriva allt, men en bild säger mer än tusen ord!




Har såklart fler bilder, men det är segt att ladda upp dem här och jag kan ju skylla på att vi är inne i en pluggvecka här. Hmm.

Tio dagar kvar till avfärd. Nästa stopp: St. Thomas!

Gott folk, på torsdag är det den 3 december.




See you's soon!






RSS 2.0