en andra roadtrip, prioriteringar och ett lekande liv.

Så, uppdatering igen och nej, ni kommer inte ifrån konstaterandena:

Att åka i en van som tar fjorton personer är inte särskilt bekvämt. När det på hemresan trycks in femton personer blir det ännu mindre bekvämt.

Man kan ändå ha roligt i en van, trots att det är trångt. Mkt beror på musiken. Antingen så kan man sjunga med för att låten ifråga är riktigt bra som till exempel den här. Elller, så kan man sjunga med och asgarva åt en låt eftersom den är så otroligt dålig och pinsam. Skrattretande kan man också kalla det om man vill. Fast som sagt, kul går det att ha i en van ändå!

Myrtle Beach är väldigt turistigt och inte sådär jättekul. Wilmington och Wrightsville Beach är klart bättre. Det galnaste med Myrtle Beach är inte att det finns en slingshot, utan det galnaste är det faktum att alla barer och hangouts inte ligger vid stranden utan man åker typ tio minuter med taxi för att komma till ett Disneyland light. På området finns ett område (hmm.) med klubbar och liknande och en skylt som säger hur långt man får gå med alkohol. Galet I say. Konstigt värre, så konstigt att vi inte fattade att det var där man skulle vara så vi åkte "downtown" och hittade två ställen som det var värt att hänga på. Vi gick dock bara in på det ena. Trevligt var det ändå. Gott sällskap och games funkar alltid!

Outlets är himmelriket! Ett enormt område med bara outletpriser. Två par Converse är införskaffade till priset av åttiosex (86) dollar! Och ja syster yster, det ska införskaffas ett par till dig också :)

Labor Day och en bussresa (vanresa för min del) är ingen bra kombination. Lägg till en trafikolycka på det och du får en åtta (8) timmars resa som tog fyra och en halv timma dit. Inte särskilt intressant, men vi kom hem hela i alla fall.

Skolan är inte särskilt högt prioriterad som ni kanske kan förstå, men ta det lugnt mamma, jag klarar det! Det är bara det att det är aningens roligare att åka på småresor och att gå ut och träffa folk!

Imorgon är det fredag, det betyder FRIDAY FEST aka. pizza-waffle-friday! Min och Johannas fina tradition är att gå till The Dining Hall, äta pizzaslicar och sen en våffla på det. Ja, med allt möjligt på och ja, med ett sigill i våfflan! Vi gillar't!

Slutsats:
Livet leker!

Slutsats två: Så mkt som händer, så mkt som inte kommer komma med här eftersom det inte riktigt funkar att förklara hur kul det är eller var! Men jag tror att ni förstår ändå: jag mår bra och jag har kul!


Haderittanrittanra.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0