heaven, beachen & roadtripen.

everything's rolling on. ja, direktöversatt.

mkt har hänt på bara några dagar. det är ngt som jag verkligen gillar med livet här: spontaniteten!

i torsdags så skulle vi egentligen bara gått till ett ställe som heter Natty Greens med Sofies och Lindas pal Sonja och prova deras öl. det slutade med att vi gick till Heaven istället där alla de andra internationals var. det hela  började med att vi inte kom in på natty greens eftersom en av tjejerna som var med hade glömt sitt pass så vi gick till en annan bar istället där de tog id-kort. efter lite dricka, en gratis tisha, dock i storlek xl, och biljetter och ett och annat kort taget av en radiostation (därav tishan) drog vi vidare till Heaven. hur gött är det inte att kunna säga "I was in Heaven last night and I actually got in!"? mkt trevligt ställe och väl hemma så blev det lite nattamat och sen marsch i säng. skolan började ju 11.00. ja, jag är väldigt nöjd med mitt schema här! total slutsats: ha alltid passet med.

nej, det är lättare att skriva konstateranden istället:

ett tidigare konstaterande: våfflorna här är enorma! Johanna och jag tog det dock till ytterligare en nivå med hjälp av glass, grädde och sylt. mums på eftermiddagen!

en resa kan planeras dagen innan, dock tar det lite tid. det fick vi erfara när några här kom på att de ville iväg över helgen. allt löste sig och plötsligt var det packning på gång för let's take a road trip to wilmington and the beach!

en minivan har 7 platser. det gör att fjorton internationals kan åka på roadtrip om man hyr två vans.

resor kan vara långa. denna var inte så farligt lång, bara fyra timmar. med hjälp av att man lyckas hamna i partybussen och lyckas sitta längst bak med massor av plats och en underhållande Connor så känns resan betydligt kortare. good times!

man får röka på vissa rum är i the united states. det är ganska äckligt. turligt nog lyckades vi till slut få ett rökfritt rum, dock lättare sagt än gjort. misstag av hotellbokningssidan gjorde att vi fick (!) två rum mer än tänkt. jo man tackar! dock var de inte non-smoking men en trevlig tysk Max fixade det. väl i rummet så hinner jag, Johanna och Anna ha det i sisådär en halvtimme (möjlig överdrift) sen visar det sig att toan inte går att spola. rumsbyte! till slut har vi ett rum iaf och alla är nöjda och glada. slutsats: krångel med rummen är aldrig kul.

vissa hotell (nb. super 8) har tunna väggar. jobbigt tunna väggar när man vill sova på morgonen och ett par inte vill det :P

kinabuffé är inte alltid jättegott. budweiser på rummet innan skön utgång är emellertid ganska gott so to say.

att hitta ett, vad som man kan tro, är ett dunkelt litet ställe till bar och inse att det är ett riktigt gött hang out, indiestyle, är härligt som attan. speciellt i trevligt sällskap och när ägaren har en åtta veckor gammal valp.



stulen från johanna


tv-tittande på ett hotellrum med en massa personer är ganska skönt runt klockan halv tre på natten.

stranden i Wrightsville, en bit från Wilmington, är underbar! speciellt med sol och höga vågor.

hemfärder är inte alltid lika roliga som när man åker till ngt, men spännande kan de allt vara ändå.



det kan bli väldigt mkt ointressant som kommer med i en blogg kan jag nu konstatera och mkt som är intressant kommer inte med alls. detta betyder ett långt inlägg till snart för ngt roligt har jag säkerligen missat.

jo, nästan det viktigaste:

IHOP - International House of Pancakes, please come to Sweden! fruktansvärt goda pannkakor.






Kommentarer
Postat av: Frida

Woho, livet leker ser jag :)

2009-09-01 @ 21:54:32
Postat av: Isabell

Lisa dags för uppdatering snart...vill höra om ditt roliga liv istälet för mitt;)

2009-09-10 @ 19:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0